Kako se boriti sa stresom u biznisu

U savremeno doba, stres je deo svakodnevnice, kao takav može uticati na produktivnost i efikasnost svake kompanije… Izborimo se zajedno sa tim…

U užurbanom tempu života, i poslodavci ali i zaposleni u kompanijama, postaju izloženi visokim očekivanjima. Sa visokim očekivanjima u 90% slučajeva dolazi do konflikta. Razlog je tanka linija izmedju postavljenih nerealnih ciljeva ili neodgovarajuće percepcije prema drugoj osobi/situaciji.

Konfliktna situacija sama po sebi ukoliko se ne raspravi odmah, dovodi do stresa. Stres utiče na um i telo, snažno uznemirujuće ponekad i sa katastrofalnim ishodom. Stres nas razboli, ali i stimuliše naše telo i um da se
bori.
Stres je neravnoteža izmedju trenutnih sposobnosti za suočavanje sa odredjenim situacijama, očekivanjima ili zahtevima koje postavljamo najčešće sami sebi, realno ili nerealno, kao i zahtevi koji se postavljaju ispred nas od strane drugih osoba.

Na predavanju naučićemo kako da prepoznamo stres kako bi ga sagledali kroz pozitivna i negativna iskustva. Kako da se protiv stresa borimo na ličnim primerima i podizanje samopouzdanja.

Detalje i program predavanja možete videti u PDF dokumentu: Kako se izboriti sa stresom

Broj mesta je ograničen. Termin zavisi od ispunjenosti predavanja.

Prijave možete proslediti na mail: gor.tanaskovic@gmail.com

Cena predavanja: 5.000,00 RSD / polaznik